Tuesday, 27 March 2012

kehebatan M'sia

Assalamualaikum,,
Sejak akhir-akhir ni,,ramai rakyat Malaysia yang tidak lagi melancong ke luar negara,,,
Hal ini kerana Malaysia telah diiktiraf setanding dengan negara maju yang lain,,,
Terdapat banyak tempat melacong yang menarik yang boleh dilawati oleh semua orang,,,
Antara tempat yang paling seronok yang pernah saya lawati ialah,,,

TASIK DAYANG BUNTING

MAKAM MAHSURI
I-CITY
CAMERON HIGHLAND


Ini membuktikan Malaysia setaraf dengan negara-negara yang membangun pada abad ke-21 ini,,,
Jangan tak percaya Malaysia juga mempunyai salji tersendiri iaitu I-city,,,
Sekian daripada rakyat Malaysia,,,


2 comments:

  1. hai hariz..kau punya blog memang cantik =) aku tak sangka ah kau jiwang gak an..tapi..my advise for you.kau memang ada bakat menulis sejak dalam perut mak kau lagi..itu semua aku suda tahu.tapi..apa kata kau rilex kan lagi cara kau menulis..kau tulis macam kau citer2 nagn kengkawan.lebih santai..kau ada pontensi untuk pergi lebih jauh lagi.apa2 pun aku doakan kau berjaya dalam dunia blogging ni..kau boleh rujuk blog abang ni .dia pun blogger gak.ramai orang minat dia sebab cara penulisan dia santai:) sori tulis panjang2..kalau da berjaya jangan lupakan aku eh :)

    ReplyDelete
  2. oukeyy aku lupa nak bagi link blog abang tuu theotherkhairul.blogspot.com

    ReplyDelete